DJ Kosta Radman i Joe 2 Shine otvaraju novu ljetnu sezonu Makarane Promo

DJ Kosta Radman i Joe 2 Shine otvaraju novu ljetnu sezonu Makarane

Autor:  Lip 27, 2018

Počinje ljetna party groznica. Duge sunčane dane, odlazak na more, bezbrižno uživanje u vrućim glazbenim večerima, nova poznanstva i pustolovine svi rado iščekujemo. Hrvatski DJ-i Joe 2 Shine i Kosta Radman u petak, 6. srpnja otvorit će novu sezonu popularnog makarskog kluba Makarana. Jedan od najljepših beach klubova na Jadranu na ljetnoj pozornici s veličanstvenim pogledom na Jadransko more priprema party za pamćenje.

Joe 2 Shine dugogodišnji je rezident najpoznatijih hrvatskih klubova i svjetskih festivala te jedan od najtraženijh domaćih DJ-a koji u Makarani nastupa prvi put. Posljednjih nekoliko godina njegova inozemna karijera vrtoglavo se razvija, a njegov izniman talent potvrđuje činjenica da je Joe angažiran svaki vikend u svojoj petnaestogodišnjoj profesionalnoj karijeri. Tijekom godina nastupao je u više od 140 klubova, redovan je gost najpoznatijih festivala i partija poput Ultra Europe i Fashion TV partija, a nastupa uz bok svjetskim zvijezdama kao što su Fedde Le Grand, Roger Sanchez, David Morales, Sander van Doorn, Sigma, Plastic funk, Nicky Romero, Jerry Ropero, The Shapeshifters, Freemasons i drugi. Autor je glazbenog programa House & Trumpet koji nesvakidašnjem spojem house glazbe i romskog orkestra oduševljava diljem svijeta, a ulaznice za ovaj hit glazbeni program rasprodane su i do šest mjeseci unaprijed.

Kosta Radman jedan je od najboljih domaćih DJ-a čiji je talent iz dana u dan sve više prepoznat diljem svijeta. Svoje glazbeno putovanje započeo je još u tinejdžerskoj dobi, a značajan uspjeh ostvario je 2014. godine kao jedan od izvođača na prestižnom Ultra Europe festivalu. Već sljedeće godine izdao je jedan od svojih najpopularnijih albuma Sidekick koji su podržali svjetski DJ velikani poput Hardwella, Davida Guete, Feddea Le Granda i drugih. Na festivalima diljem regije Kosta oduševljava brojne obožavatelje elektroničke glazbe te ostavlja zapažen trag nastupajući uz bok Tiestu, Hardwellu, Don Diablu, Showteku, Nicky Romeru i mnogim drugima. Osvojivši titulu hrvatskog ambasadora u kategoriji "Najbolji EDM DJ" na prvom organiziranom javnom glasovanju putem online nagrada u hrvatskoj elektroničkoj glazbi, Kosta Radman nedvojbeno je potvrdio status vrhunskog izvođača čiji nastup u Makarana Beach Clubu s veseljem iščekujemo.

Makarska ljepotica u protekle dvije sezone osvojila je srca tisuća domaćih i stranih gostiju, a nova ljetna avantura obećaje do sad najuzbudljivije ljeto ispunjeno vrhunskom glazbom, svjetskim i domaćim hitovima, scenskim nastupom plesnih umjetnika iz cijelog svijeta i brojnim drugim iznenađenjima.

Osvježeni prostor prekrasnog Makarana Beach Cluba krase prostrane terase s ležaljkama za nezaboravno uživanje u panoramskom pogledu na more. Središnji bar veselih boja s bogatom ponudom ljetnih napitaka idealno je mjesto za sklapanje novih prijateljstava. Nakon zalaska sunca, Makarana svake večeri postaje veliki plesni podij čije će zvjezdano nebo i ovog ljeta bez sumnje svjedočiti brojnim novim ljetnim ljubavima.