Evo kako nas Učiteljice 'Na prstima' vode u svoju 'Ludu kuću' (VIDEO) Foto; Bojan Dragojević

Evo kako nas Učiteljice 'Na prstima' vode u svoju 'Ludu kuću' (VIDEO)

Autor:  D.T. Kol 28, 2017

Tri atraktivne djevojke napravile su pravi bum na glazbenoj sceni. Priredilu se vam 'Šok' i poručile 'Nema natrag', zapjevale 'Generalee' i onda zaplovile uz 'Dunav'.

One su Učiteljice i uvijek su dobro došle diljem regije, jer zna se, gdje one stignu nastaje 'Luda kuća', koju su sada, nakon tri i pol godine vrijednog rada, pretvorile u svoj prvi istoimeni album.

Album prvijenac sa trinaest skladbi, od kojih su dvije potpuno nove pjesme, predstavile su upravo jednom od njih 'Na prstima'. Riječ je o predivnoj baladi kojom će se Učiteljice predstaviti 01.09. na predstojećem festivalu u Požegi.

– Ovaj album je bio jedna divna avantura za sve nas u timu. Kroz ovaj album smo odrastale i sazrele. Od dueta sa Stavrosom i Nedom Ukraden, preko megahita sa Severinom, preko ‘Dunava’ i ‘Lude kuće’, pa do posljednjeg singla, dale smo sve od sebe da budemo na najvišem mogućem nivou – kazala je Silvia Ivić.

– Sretne smo da smo uspjele ostvariti želju da svaka pjesma na albumu ima svoj spot, a cijeli album zajedno do sada ima preko 140 milijuna pregleda na YouTube i po tome smo rekorderi u Hrvatskoj – kaže Matea Tisaj.

– Dosadašnje spotove smo snimale u Hrvatskoj, Grčkoj , Rumunjskoj, Srbiji, Crnoj Gori. Nadam se da će nas nove pjesme odvesti na još neka nova mjesta, koja ćemo predstaviti u svojim spotovima – rekla je Ana Vurcer.

Idejni začetnik benda, ali i autor glazbe i tekstova, svih pjesama koje se nalaze na albumu, Dušan Bačić o suradnji s Učiteljicama, ali i samom nastajanju albuma, rekao je:

– Za mene je album Učiteljica bio jedan od najvećih izazova u dosadašnjoj karijeri. Moram se zahvaliti curama, jer bez njih mnoge od ovih pjesama ne bi ni nastale, kao i Bojanu Dragojeviću koji je dao srce u ovaj album. Povjerenje Učiteljica nam je dalo krila da se upustimo u različite žanrove i mogu slobodno reći da je ovo najraznovrsniji album na kojem sam radio. Kompletiran je vrhunskim video spotovima na koje smo svi ponosni. Album ‘Luda kuća’, pun je pozitive i podsjeća me na dobra stara vremena – zaključio je Bačić.