Jole priređuje veliki koncert u Ciboni za proslavu 20 godina karijere John Pavlish

Jole priređuje veliki koncert u Ciboni za proslavu 20 godina karijere

Autor:  Lip 13, 2018

Jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika, Joško Čagalj, publici draži pod nadimkom Jole, slavi 20 godina uspješne karijere. Dugogodišnji rad, pjevač je odlučio proslaviti zajedno sa svojom vjernom publikom u zagrebačkoj Ciboni, 12. listopada 2018.  Ozbiljnije korake na glazbenom putu otvorila mu je pjesma i veliki hit 'Duša od papira', koji je za njega napisao svestrani dvojac i bračni par Huljić, koje Jole često od milja naziva svojim glazbenim roditeljima, dok mnogobrojne hitove potpisuje Jolin dugogodišnji suradnik i prijatelj – Pero Kozomara.

Jole, svima nam je poznat kao omiljeni showmaker koji svakim svojim nastupom jednostavno nikoga ne ostavlja ravnodušnim i za čije se nastupe i koncerte uvijek traži karta više. Zanimljiv podatak je da Jole već godinama ima rasprodane koncerte diljem cijele Hrvatske. Tek par taktova nekog njegovog zaraznog hita potrebno je da napravi atmosferu za pamćenje i da zapali publiku. Njegova nevjerojatna energija i pozitivan stav, na noge podiže sve, pa čak i one koji nisu skloni pjevanju i plesu. U svaki svoj nastup, Jole ulaže cijeloga sebe i upravo je ta iskrenost i predanost koju publika i obožavatelji prepoznaju. Na velikom  koncertu karijere u Ciboni  publika će imati priliku uživati uz najveće hitove kojima je Jole oduševljavao svih ovih godina. Na pozornici će mu se pridružiti i tajni glazbeni gosti iznenađenja.

– Mnogi su mi godinama govorili - Jole vrijeme je za veliki zagrebački koncert, no ja sam znao da za tako veliki koncert mora biti dobar razlog. Proslava 20 godina bavljenja glazbom i više je nego odličan razlog da to proslavim na najbolji mogući način, a to je sa svojom publikom. Jedva čekam 12. listopad kada ću se popeti na pozornicu u Ciboni i kada ćemo svi zajedno zapjevati prvi stih. Pjesma s kojom ćemo otvoriti koncert neka još uvijek ostane mala tajna – kaže Jole.