Jure Brkljača velikim koracima ide prema vrhu scene Foto: Filip Brala

Jure Brkljača velikim koracima ide prema vrhu scene

Autor:  D.T. Kol 30, 2017

Mlada generacija regionalnih kantautora nikada nije bila bogatija i zrelija. Jedan od onih koji velikim koracima ide prema vrhu scene, svakako je i Jure Brkljača.

Mladić kojeg je šira javnost upoznala tijekom finala showa 'The Voice', djelić svog iznimnog talenta pokazao nam je singlom 'Druga strana', a novom pjesmom udario je novi pečat na svoj kako glazbeni tako i kantautorski rad.

'Pristani na sve' skladba u izdanju Hit Recordsa, sigurno će dodatno povećati ionako respektabilnu brojku Jurinih obožavatelje, posebno obožavateljica. Sve njegove pjesme iskrene su priče inspirirane osobnim životom i proživljenim situacijama, ali i najbolji pokazatelj osobnog stvaralačkog stila. Nova balada, nastavlja glazbenu priču započetu singlom 'Druga strana', otkrio nam je Jure, koji potpisuje glazbu i tekst.

– 'Pristani na sve' pjesma je kojom se najviše ponosim od svih koje sam napisao, ima veliko značenje, a nastala je doslovno iz jednog messenger razgovora. Skladba nastavlja temu prethodne moje pjesme 'Druga strana'. Aranžman i produkciju radio je mladi talentirani producent Mihael Blum s kojim najavljujem buduću suradnju. Miroslav Rus prepoznao je 'Pristani na sve', i moj autorski rad, doveo me u svoj tim i dao mi uvjete, te radnu atmosferu koju sam najviše i trebao – istaknuo je Jure.