Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 
Divljao po Supetru, pa završio s ubodom noža u prsa Foto: Dominik Tomašević

Divljao po Supetru, pa završio s ubodom noža u prsa

Autor:  D.T. Ruj 05, 2017

Jučer, oko 21:50 sati u Supetru, u Ulici 18.rujna, došlo je do narušavanju javnog reda i mira na način da je 33-godišnjak fizički napao 38-godišnjaka kojemu je pružena liječnička pomoć i utvrđeno je da je zadobio lakše tjelesne ozlijede. U odnosu na ovaj događaj u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Nakon ovog događaja 33-godišnjak se udaljio, te nastavio s narušavanjem javnog reda i mira u kući u kojoj se nalazio zajedno s 40-godišnjakinjom. Policijski službenici tražeći 33-godišnjaka zbog dojave o narušavanju javnog reda i mira, istog su pronašli ispred kuće sa ozljedom glave.

Nakon što mu je pružena liječnička pomoć utvrđeno je kako je isti zadobio ubodnu ranu u predjelu prsišta i otvorenu ranu glave što je okarakterizirano kao ozljeda opasna po život, te je zadržan na bolničkom liječenju.

Prema do sada prikupljenim, ali nepotvrđenim informacijama, ozljede su moguće nastale kao posljedica samoozljeđivanja, međutim u cilju utvrđivanja svih odlučnih činjenica i okolnosti ovog događaja, na mjestu događaja biti će obavljen očevid, te poduzete i druge mjere i radnje iz nadležnosti policije.