Thompson poručio Vatrenima: Neka vam pjesma 'Lijepa li si' bude dodatna snagu za pobjedu! Foto: Facebook/Marko Perković Thompson

Thompson poručio Vatrenima: Neka vam pjesma 'Lijepa li si' bude dodatna snagu za pobjedu!

Autor:  CroPortal I.G. Lip 12, 2016

Poznati pjevač i domoljub Marko Perković Thompson na Facebooku je poslao poruku podrške hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji prije ogleda s Turskom.  

"Za naše Vatrene igrače i stručni stožer... "Lijepa li si"... Neka im ova pjesma da dodatni atom snage za pobjedu! Zagrlimo se pred svima neka vide da nas ima..."- stoji u objavi na Facebooku.

Thompson nije tek tako istaknuo pjesmu "Lijepa li si". Podsjetimo, prije nekoliko dana na adresu HNS-a stigao je apel Inicijative mladih za ljudska prava, SOS Racisme i Europskog antirasističkog pokreta za povlačenjem te pjesme kao himne hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

U anketi, koju je HNS nedavno proveo, a u kojem se birala upravo pjesma za EURO, za Thompsonovu pjesmu "Lijepa li si" glasovalo je 80 posto ljudi što pokazuje kolika je njena važnost za sve Hrvate i hrvatske navijače. Riječ je o pjesmi koju rado slušamo na utakmicama reprezentacije, slavljima i svadbama... Predsjednik HNS-a Davor Šuker na smiješni 'apel' je odgovorio:

"Dok sam na čelu Hrvatskog nogometnog saveza, na stadionima će svirati pjesma "Lijepa li si" jer je simbol patriotizma, ponosa i ljubavi prema domovini''.