Udruga HVIDR-a Maksimir: Pomozimo Željki Markuš

Udruga HVIDR-a Maksimir: Pomozimo Željki Markuš

Autor:  Lis 04, 2017

Udruga HVIDR-a Maksimir pokrenula je hvalevrijednu humanitarnu akciju pod nazivom "HODAJ".
Cilj im je prikupiti sredstva za nabavku ortopedskih pomagala za malodobnu Anitu Markuš, koja je kćer njihovog nezaposlenog suborca g. Željka Markuša.
Njihov dopis prenosimo u cijelosti.

Poštovani,

Udruga HVIDR-a Maksimir sa sjedištem u Zagrebu, Jordanovac 5/1 pokreće humanitarnu akciju pod nazivom „HODAJ“, a prema rješenju gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom pod evidencijskom oznakom GZG-HA/NODP-17-40 s početkom 29. rujna i završetkom 29. prosinca 2017. u svrhu prikupljanja sredstava za nabavku ortopedskih pomagala za malodobnu Anitu Markuš, koja je kćer našeg nezaposlenog suborca g. Željka Markuša.
Aniti Markuš su nakon iznenadnih zdravstvenih komplikacija liječnici morali odrezati obadvije noge, te je na početku svoga života primorana na izuzetno teške i nove životne okolnosti. S posebnim poštovanjem prema obitelji i teškim okolnostima u kojima su se iznenadno našli, uključili smo se kao nositelji ovog humanitarnog projekta. Cilj nam je prikupiti dovoljno sredstava za nabavku kvalitetnih proteza te financijskih sredstava za život dostojan čovjeka. Svjesni smo izuzetno teške socijalne situacije obitelji i iznenadnih okolnosti u kojima su se našli te smo uključivši se kao nositelji projekta slobodni i Vas zamoliti za financijsku pomoć, a spram vaših mogućnosti. Sredstva koja su nam prijeko potrebna u prvoj fazi iznose oko 500 tisuća kuna samo za dvije proteze. Iako smo svjesni trenutne gospodarske situacije u zemlji te problema u kojima se općenito nalaze poduzetnici , nadamo se da ćete biti u mogućnosti pomoći sa svojim prilogom.

Sva financijska sredstva a spram vaših mogućnosti možete uplatiti na poseban humanitarni račun otvoren kod Partner banke d.d. u tu svrhu.
Broj računa: IBAN: HR 0224080021500006643

Predsjednik Udruge HVIDR-a Maksimir
Ante Čarapović