Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Večer domoljubne poezije i zbornik pjesama u sklopu Tjedna sjećanja na Vukovar i Škabrnju

Autor:  Ruj 09, 2017

I ove godine, u sklopu Tjedna sjećanja na Vukovar i Škabrnju, održat će se Večer domoljubne poezije te će se tada i predstaviti zbornik pjesama pod nazivom “Vukovaru – Škabrnji – Memento – Poetika” koju suorganizira Udruga veterana 4. gardijske brigde.

Pozivamo sve zainteresirane pjesnikinje i pjesnike, posebno hrvatske branitelje koji pišu poeziju, da nam svoje pjesme, koje su tematski vezane uz stradanje Vukovara i Škabrnje ili uz Domovinski rat, pošalju kako bismo ih uvrstili u ovogodišnji zbornik pjesama i kako bi se iste izrecitirale u sklopu Večeri domoljubne poezije.

Jedan autor može poslati do 3 svoje pjesme, a pjesme se šalju od 6. rujna do 8. listopada 2017. na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Pristigle pjesme pregledat će povjerenstvo koje će imenovati Upravno vijeće Hrvatske udruge Benedikt. 
Večer domoljubne poezije, u sklopu koje će biti predstavljen zbornik pjesama “Vukovaru – Škabrnji – Memento – Poetika”, planira se održati u Vukovaru, Škabrnji i Splitu i to u sljedećim terminima: Vukovar 11. studenoga 2017., Split 19. studenoga 2017. i Škabrnja 20. studenoga 2017.