Dramska amaterska družina Vodice traži nove članove Foto: infovodice.com

Dramska amaterska družina Vodice traži nove članove

Autor:  Kol 31, 2017

Bliži se početak nove kazališne sezone u Vodicama. I dok se ideje za nove predstave rađaju u umu vrijednog voditelja vodičkih kazalištaraca Zdravka Todorovića, članovi Dramske amaterske družine Vodice pozivaju sve zainteresirane koji se žele okušati u glumi ili su voljni pomoći u poslovima vezanima za kazalište da im se jave.

– Ukoliko se želite okušati u glumi, imate li "mota" za svjetlo i ton, imate smisla za kreaciju i smatrate da bi bili dobar kostimograf, ili ste vješti u izradi kazališnih kulisa, a za to do sada niste imali slobodnog vremena ili vam je nedostajalo malo hrabrosti ili je neki treći razlog posrijedi sad je pravo vrijeme da to promijenite – poručili su vodički kazalištarci.

A javiti im se možete na razne načine

– Javite nam se putem fejsa u inbox ili pak preko fejsa naših aktivnih članova, kada ih sretnete na kavi, u prolazu. Sve opcije su otvorene i ništa nije obavezno. Dajte nam do znanja da imate želju i da ste spremni pokušati. Ništa više - ništa manje – zaključuju iz Dramske amaterske družine Vodice, javljaju Infovodice.