Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Travanj 19, 2024

Totohost

Ministar turizma prošetao gornjogradskim Dvorištima

474d52ab97f559cf97024390d286c9cc

Ministar turizma Anton Kliman prošetao je u ponedjeljak gornjogradskim Dvorištima, posjetivši tako manifestaciju koja je građanima Grada Zagreba i njihovim gostima na 10 dana otvorila skrivena mjesta zagrebačkog Gornjeg Grada. Uz ministra sudjelovali su i direktor Hrvatske turističke zajednice Ratomir Ivičić, direktorica TZ grada Zagreba Martina Bienenfeld,  zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Vesna Kusin te pomoćnica ministra turizma Olivera Shejbal.

Dvorišta na Gornjem gradu svoja su vrata otvorila u petak 15. srpnja, a svakodnevno su otvorena za sve Zagrepčane i njihove goste od 18 sati do ponoći, sve do 24. srpnja. Ove godine u tom razdoblju može se upoznati čak 7 gornjogradskih lokacija od kojih svaka ima svoju zabavu, ponudu pića i hrane, svoju glazbu, atmosferu, tajnu i priča baš svoju priču koju morate sami otkriti.

"Ovo je primjer manifestacije koja domaćim i stranim turistima pokazuje svu ljepotu i povijesno-kulturnu dimenziju našeg glavnog grada, te oplemenjuje našu turističku ponudu. Drago mi je da Zagreb postaje sve više turističko mjesto kojeg ciljano posjećuju turisti i iz dalekih zemalja", rekao je ministar turizma Anton Kliman. 

© 2024. Cro Portal. All rights reserved