Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 
Zagrebački plesni centar rujanskim programom najavljuje 'vruću' sezonu Foto: PROMO

Zagrebački plesni centar rujanskim programom najavljuje 'vruću' sezonu

Autor:  D.T. Ruj 05, 2017

Zagrebački plesni centar svojim rujanskim programom najavljuje "vruću" i uzbudljivu plesnu sezonu 2017./2018. Program za profesionalne plesne umjetnike počeo je u ponedjeljak u jutarnjim satima sa treninzima koji će se održavati kontinuirano.

Rujanski repertoarni program započinje u subotu 9.9. u 20:00 sati, premijerom predstave "Rollercoaster" autorice Katarine Đurđević, a u izvedbi Petre Valentić, Adriane Barberić Pevek i Lucije Šerbedžije.
Istu subotu biti će Dani otvorenih vrata plesne edukacije Zagrebačkog plesnog centra od 10:00-18:00 te upisi, koji će se moći izvršiti i naknadno.

Zatim, 12, i 13,09. može se pogledati predstava "Plac", koregrafkinje Wen Hui, a u izvedbi Zagrebačkog plesnog ansambla. Predstava je nastala u suradnji Eurokaza i Zagrebačkog plesnog ansambla, a povodom obilježavanja 30. rođendana Eurokaza.

Potom je 14. i 15.9. na programu predstava "Odjednom odasvuda" u koregrafiji i izvedbi Mie Zalukar i Brune Isakovića, koja je svoju premijeru imala u lipnje ove godine na festivalu "Perforacije".

U subotu 16.9. u 20:00 sati iz Slovenije nam dolazi predstava "Close-ups" u solo izvedbi međunarodno nagrađivane umjetnice Magdalene Reiter, a koja je nastala u koprodukciji sa Plesnim teatrom u Ljubljani, PTL. Također, u tjednu iza izvedbe Reiter će održati jutarnje treninge za profesionalne plesače.