Galeb predstavio novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2018. Foto: PROMO

Galeb predstavio novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2018.

Autor:  D.T. Ruj 05, 2017

Galeb dalmatinska trikotaža, jedna od rijetkih uspješnih hrvatskih tekstilnih tvrtki i ove godine je oduševila publiku modnom revijom u kampu Galeb u Omišu.

Na prekrasnoj plaži kampa u Omišu okupila su se brojna poznata lica poput predsjednika Hajduka Ivana Kosa, predsjednik Nazornog odbora Hajduka Slavena Marasovića, izaslanica predsjednika vlade Dragica Roščić , zatim Hana Hadžiavdagić, Jelena Veljača, Petra Kraljev, Silvija Dvornik, Gabriela Budimir, Vedran Mlikota kako bi dali podršku najdugovječnijem hrvatskom brendu.

Naime, nova kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2018. predstavljena je 01.09 u kampu Galeb u Omišu s početkom u 20:30h. U crno-bijelom štihu okupljeni su uživali u novim modelima triju brendova: Galeb, namjenjen ženskoj i muškoj populaciji koja preferira klasične krojeve i standardne materijale, Adriatic kojeg krase dobro poznate plavo-bijele prugice i udoban materijal idealan je za muškarce i žene srednje životne dobi, te GLB, kolekcija za mlade i one koji se tako osjećaju. Kolekciju su upotpunili i najnoviji modeli kupaćih kostima te spavaći program za nadolazeću sezonu jesen/zima.

– Uz dobro poznatu udobnost i kvalitetu donjeg rublja, Galeb svake godine svojim vjernim kupcima nudi više, osluškujući želje i tržišne trendove zadržavajući visoke standarde kvalitete. Objedinjavanje inovativnosti i tradicije, strast za radom i želja za napretkom su ključni čimbenici uspjeha ovog hrvatskog brenda vrhunske kvalitete! – poručio je direktor Stjepan Pezo koji je otvorio modni happening.