Prelijepa manekenka Iris Rajčić započela novi život u Ateni

Prelijepa manekenka Iris Rajčić započela novi život u Ateni

Autor:  D.T. Kol 30, 2017

Prelijepa hrvatska manekenka Iris Rajčić započela je novi život u grčkoj prijestolnici Ateni. Jedan od najpoznatijih grčkih kozmetičkih brendova 'Juliette Armand' izabrao je upravo našu ljepoticu za zaštitno lice za Hrvatsku.

Posljednjih godinu dana Iris se posvetila obitelji, a ovim se poslom vraća u modni svijet. 'Juliette Armand' je kozmetički brend koji naglasak daje inovacijama i osobnom pristupu, a hrvatski predstavnik prepoznao je Iris kao idealnu ambasadoricu s obzirom na životni stil. Iris je uz manekensku karijeru posljednjih godina gradila i onu stručnu pa je tako upisala Kineziološki fakultet u Zagrebu te se intenzivno počela baviti sportom promovirajući zdrav život i aktivnost.

– Oduševljena sam Atenom i ljudima koje sam u ovo kratko vrijeme ovdje upoznala. Briga za vlastito tijelo je zadaća svih nas. Moj put je zdravi život kojem sam se posvetila posljednjih godina. Počašćena sam da mogu predstavljati brend koji veliku pažnju poklanja kako inovacijama tako i osobnom pristupu njege lica i tijela – izjavila je Iris Rajčić.