Hari Varešanović: Radujem se koncertu u Splitu

Hari Varešanović: Radujem se koncertu u Splitu

Autor:  Svi 17, 2018

Ususret dugoočekivanom koncertu u Splitu, na radost mnogih fanova, šarmantni Sarajlija Hari Varešanović sa svojim bendom Hari Mata Hari, ne kriju i svoju radost ovom nastupu.

- Radujem se susretu sa splitskom publikom, posebno na tako čarobnom i romantičnom mjestu kao što je Sustipan. Siguran sam da će 4. srpnja biti posebna noć, jer će se probuditi najdublje emocije kako kod publike tako i kod mene, dok budem izvodio svoje pjesme. Mnoge ljubavi, sretne i neuzvraćene, dogodile su se mnogima i u Splitu. Osim samom koncertu, radujem se posebno i šetnji  pored mora i mirisu Splita, koji možda donese i neke nove note za neke nove hitove. Ovim putem, obećavam publici noć za pamćenje, ali i Splitu koncert koji ce sigurno ući u povjest  romantičnih ljetnih  noći - kazao je Hari.

Potražnja za ulaznicama u pretprodaji je rekordna, što nije ni čudno, nakon tolikih godina izostanka njihovog nastupanja na ovim prostorima. Broj ulaznica je ograničen, te ih na vrijeme nabavite.

Možete ih pronaći na online prodajnim mjestima adriaticketa i croatia-ticketsa, te u Splitu: Caffe bar La Luna (Hrvatske mornarice), Cox bar (Trstenik) te u Kaštel Lukšić: Trafika Snoopy.

Organizatori ističu: Ulaznice su u pretprodaji 100,00 kn do 10.lipnja, stoga požurite!