Makarana najavljuje nikad uzbudljivije ljeto Foto: Mate Stipić

Makarana najavljuje nikad uzbudljivije ljeto

Autor:  CP Srp 10, 2017

Vrući ljetni dani još su topliji uz Makarana Beach Club koji najavljuje uzbudljive mjesece koji su pred nama. Počeli su nezaboravni morski provodi s veličanstvenim pogledom na Jadransko more, zabava nas svakodnevno očekuje u jednom od najljepših beach klubova na Jadranu, uvjeravaju iz PR tima ovog makarskog kluba. Makarska ljepotica osvojila je srca tisuća domaćih i stranih gostiju u svojoj prvoj sezoni, a nova ljetna avantura je počela uz poseban glazbeno – plesni program otvorenja koji su predvodili performeri s temom cirkusa.

Vrhunska glazba, svjetski i domaći hitovi, scenski nastupi umjetnika raznih plesnih disciplina, uređenje i specijalni efekti po najmodernijim svjetskim trendovima samo su dio nadolazeće ljetne čarolije koja je već na otvorenju najavila novo nezaboravno ljeto u srcu Dalmacije.

Osvježeni prostor prekrasnog beach kluba krase prostrane terase s ležaljkama za nezaboravno uživanje u panoramskom pogledu na more. Središnji bar veselih boja s bogatom ponudom ljetnih napitaka idealno je mjesto za sklapanje novih prijateljstava. Nakon zalaska sunca, Makarana svake večeri postaje veliki plesni podij čije će zvjezdano nebo i ovog ljeta bez sumnje svjedočiti brojnim novim ljetnim ljubavima.