Foto: Matea Smolčić Foto: Matea Smolčić

Rasprodan koncert Tonija Cetinskog na Tvrđavi Sv. Mihovila

Autor:  Kol 04, 2017

Ovo ljeto za Tonija Cetinskog itekako će biti ljeto za pamćenje! Prepuni koncertni raspored, samo je jedna od slatkih briga o kojima jedan od najnagrađivanijih glazbenika ovih dana misli.

Pravo osvježenje od ljetnih vrućina Toni je pronašao uživajući u odmoru, uz more i sunce, ali ipak u prvom planu su pripreme za koncertnu turneju koja nas očekuje.

Na Tonijevom kalendaru posebno mjesto ovo ljeto zauzeo je koncert u Šibeniku na Tvrđavi Sv. Mihovila, koji je najavljen za 25. kolovoza, s početkom u 21:00h – a ovom prilikom otkrivamo kako je isti i rasprodan!

– Veselim se ovom koncertu u tako divnom ambijentu tvrđave sv. Mihovila. Zahvaljujem organizatorima na pozivu i nadam se kako ću opravdati ukazano povjerenje, odličnom svirkom i otvorena srca. Što reći, osim, jedva čekam da svi zajedno uživamo! Hvala mojoj publici! – kazao nam je Toni najavljujući ovu posebnu koncertnu priču.

Svi oni koji su na vrijeme kupili svoj ulaznicu za koncert u Šibeniku, imat će prilike uživati u posebnoj večeri, ali i iz prve ruke čuti potpuno novi, drugačiji zvuk, project acoustic/electric, u kojem Toni zajedno sa svojim bendom izvodi svoje pjesme u akustičnim varijantama, te novom ruhu.