Hrvatska remizirala s Mađarskom, prekinut Čačićev pobjednički niz facebook

Hrvatska remizirala s Mađarskom, prekinut Čačićev pobjednički niz

Autor:  CroPortal Ožu 27, 2016

Unatoč vodstvu Hrvatske na poluvremenu, prijateljski dvoboj s Mađarskom u konačnici je završio nerješenim rezultatom (1:1).

Početak utakmice protekao je bez većih uzbuđenja, no već nakon prve ozbiljnije prilike u 29. minuti Hrvatska pogotkom Mandžukića dolazi u vodstvo. Brozović je sjajno gurnuo loptu na krilo Perišiću koji je ubacio na drugu stativu da bi Mandžukić lako pospremio loptu u gol. U prvome poluvremenu treba još spomenuti Perišićev udarac sa 20-ak metara u 41. minuti koji je otišao pored gola, dok su Mađari u 42. minuti uputili prvi udarac u okvir gola koji je Kalinić obranio. U drugome poluvremenu Mađari uvode nekoliko svježih izmjena te pritišću Hrvatsku. Bolja igra rezultirala je golom iz slobodnog udarca kapetana Dzudusaka u 79. minuti.

Ovo je bila peta utakmica Hrvatske reprezentacije pod vodstvom Ante Čačića koji je dosada imao same pobjede uz gol razliku 9-1. Mađari su se pokazali kao tvrd orah u čvrstoj utakmici gdje su uz pomoć domaće publike uspjeli Hrvatskoj nametnuti svoj ritam u drugom poluvremenu.