Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Travanj 19, 2024

Totohost

Torcida kup: Na redu druga večer četvrtzavršnice

2cd457d9d226bd83dc78b3603c1a8fd0

Nakon što smo dobili prve sudionike poluzavršnice, Pizza shop Taj Mahal Dubrovnik i MNK Porto Tolero Hotel Riva Brist, večeras na rasporedu imamo preostale dvije utakmice u konkurenciji mladih. Suparnici koji se sastaju svojim sastavima i dosadašnjim igrama računaju na samu završnicu.

21:30 Fast Food Popay - Torcida Istok CB Plava kava
U prvoj, Fast Food Popay, trostruki osvajač u konkurenciji mladih igra kontra prošlogodišnjeg osvajača Torcide Istok CB Plava kava. Popay nastupa u svom dobro poznatom sastavu, a najviše nade polažu u svoje zajedništvo i prvog strijelca dosadašnjeg dijela turnira Antu Ramadžu (7). Sastav Torcide Istok pun je reprezentativaca Hrvatske te je teško izdvojiti nekoga kad praktički svaki od njih može odlučiti utakmicu.

22:30 Torcida Ražine Mapa 3 - Beach Bar Cool Žnjan CB Leonardo
U drugoj, dobro poznata ekipa iz Ražina, osvajači iz 2013. godine, za protivnika imaju jednako tako jaki sastav BB Coola. Kakav je to sraz dovoljno govori činjenica da su obje ekipe stigle do četvrtzavršnice bez primljenog gola

U četvrzavršnici veterana imamo jednako tako super zanimljiv susret u kojem se od 20:35 sastaju Toni i Gogo (Tomičić, Delpont, Lalić, Špalj ...), prvak Splita, protiv vrlo jakog MNK Seljaka iz Livna (Duvnjak, Crnjak, Brčić ...). U prvom susretu dana sastaju se MNK Pirovac Spalladium i Croatia Blizna.

 

© 2024. Cro Portal. All rights reserved