Evangelizacijski susret u Subotici: "Više osoba je potvrdilo da su primili ozdravljenje!" Foto: Facebook/Dražen Bušić

Evangelizacijski susret u Subotici: "Više osoba je potvrdilo da su primili ozdravljenje!"

Autor:  Cro Portal I. G. Svi 19, 2016

Teolog i publicist iz Zagreba, Dražen Bušić, u Subotici je u župi sv. Roka u proteklih mjesec dana održao dva evangelizacijsko-molitvena susreta: "Ozdravljenje kroz Božju riječ" i "Svi se napuniše Duha Svetoga". Molitvena zajednica Proroci, uz blagoslov župnika vlč. Andrije Anišića prihvatila je organizaciju i molitvenu potporu ovih susreta. Tijekom prvog susreta teolog Bušić je govorio o čudesnim Isusovim ozdravljenjima koja su prisutna i danas, a ne samo za rane Crkve. Zanimljivo, više je osoba već za prvoga susreta svjedočilo da su primili ozdravljenje. Drugi susret uoči Pedesetnice posvećen je bio Duhu Svetom i Njegovim darovima, a sam Bušić ovako je opisao osjećaje nakon susreta, "na sve strane ljudi su bili dotaknuti - slavljenje, molitva u jezicima, suze... Govorio sam o predivnom Duhu Svetom i kako primiti njegove darove. On je došao i potvrdio riječ. Slava Mu."

"Do sada sam održao duhovne obnove za Hrvate izvan domovine u BiH, Sloveniji, Crnoj Gori, Austriji, Švicarskoj, Njemačkoj i Vojvodini. Te duhovne obnove su više od susreta vjernika po nacionalnoj osnovi, tim više što mješoviti brakovi nisu rijetkost", rekao je Bušić za naš portal te dodao:

"Teme susreta su u rasponu od bračnoobiteljskih do karizmatskih. Ovi susreti u Subotici su evangelizacijsko-molitvenog karaktera. Krajem prošle godine održao sam Školu karizmi za članove zajednice Proroci koja je bila vrlo uspješna. Voditelji su me pitali "I što sad?" Tako smo osmislili serijal susreta kako bi se vatra Duha Svetoga širila na grad i šire. Mi naviještamo i molimo, a Gospodin potvrđuje svoju prisutnost. Mnogi su ohrabreni u vjeri, više osoba je potvrdilo da su primili ozdravljenje", opisao je ovaj teolog susrete koje je vodio, a kako i mnogi vjernici očekuju, priprema i nove susrete.

"Radujem se novom susretu i svemu što se tamo događa. Osim redovnih susreta po Hrvatskoj u pregovorima sam za Koper i London", rekao je Bušić čiji su evangelizacijsko-molitveni susreti prava duhova vrijednost. Gdje će se i kada održavati njegovi budući evangelizacijski susreti pratiti možete i na stranici Snaga za život.