Kakva god bila tvoja potreba, On će je ispuniti

Kakva god bila tvoja potreba, On će je ispuniti

Autor:  CroPortal I.G. Svi 10, 2016

Isus Krist je središte života kršćana. On je bit iskustva kršćana. Nema spasenja bez Isusa. Ne postoji iskustvo osim onoga koje nalazimo u njemu. U Isusu je sva naša nada i od Isusa dobivamo svu našu snagu.

Oko nas je stari pokvaren svijet slomljena srca i proklet od grijeha, svijet koji je pritisnut težinom svojih grijeha, svijet koji često svoje slomljeno srce krije iza nasmiješenog lica. Buka, graja i vika ludih dana u kojima živimo uglavnom je pokušaj da se sakriju osjećaji koji leže duboko zakopani ispod površine.

Da kao ja putujete širom zemlje i održavate bogoslužja poput ovih, sreli biste tisuće i tisuće ljudi slomljena srca i upoznali se kao i ja sa zapanjujućom činjenicom da ovaj svijet ima potrebu. Potrebu! Kakvu samo potrebu! Na svakom koraku i na svim stranama nalaze se dokazi. To mogu vidjeti i večeras u ovoj zgradi. Pogledam li u vaše lice, prema izrazu koji vidim na njemu mogu reći da ste u potrebi.

Kakav je to slavan i divan privilegij stajati pred vama kao što ja stojim i, otvarajući riječ Božju, reći vam ovo divnom obećanje: “A moj će Bog ispuniti u Kristu Isusu svaku vašu potrebu …” (Fil 4,19) Kakva god bila tvoja potreba, brate, on će je ispuniti! Kakva god bila tvoja potreba, sestro, Gospodin Isus će je ispuniti.

Charles S. Price