SIMONA IŠTVANOVIĆ: Isus onaj kojeg gledam na filmu kad je Božić, zar je on živ? Screenshoot/Youtube

SIMONA IŠTVANOVIĆ: Isus onaj kojeg gledam na filmu kad je Božić, zar je on živ?

Autor:  Croportal Tra 01, 2016

Jedno od svjedočanstava Božjeg milosrđa, ljubavi i opraštenja je ono Simone Ištvanović. Ona je javnosti poznatija kao bivša supruga Ante Gotovac. Punila je medijske stupce skandalima, a danas njezin život izgleda potpuno drugačije. Javno svjedoči o drastičnoj promjeni u svom životu, o promjeni života iz temelja za koju je zaslužan samo Bog. Simona je vidljiv primjer kako Bog djeluje, kako je On onaj koji prašta svaki grijeh.
Simona Ištvanović za Laudato tv ispričala je o promjeni svoga života iz temelja.

Simonin bivši muž Ante rekao joj je da postoji netko tko joj može dati novi život.” Kad sam to čula od Ante rekla sam – Pa kako Isus, zar je on živ? Onaj kojeg gledam na filmu kad je Božić? Bilo mi je to neobično, nadnaravno i rekla sam Anti da me vodi tom Isusu, želim ga vidjeti, želim da me oslobodi”, ispričala je Simona.

Simona je također ispričala je kako je među pravednim ovčicama u Crkvi vidjela nevjeru, osuđivanje i ogovaranje: ”Tko sam ja da im sudim kada ja iza sebe imam svoju prošlost, koju je Božje milosrđe izbrisalo? Prvo treba gledati u sebe, a zatim oko sebe”, rekla je Simona.

Cijeli prilog pogledajte u videu: