Tom Cruise: 'Raspad sistema' je vrhunac 'Nemogućih misija' (VIDEO) Promo

Tom Cruise: 'Raspad sistema' je vrhunac 'Nemogućih misija' (VIDEO)

Autor:  Srp 05, 2018

Ethan Hunt (Tom Cruise) se po šesti put nalazi pred novim izazovima najuzbudljivijeg akcijskog filmskog serijala, koji gledatelje svaki put drži u napetoj neizvjesnosti od početka do kraja. U ovom se nastavku, uz standardnu postavu, ekipi filma priključuju i Henry Cavill, Angela Bassett i Vanessa Kirby te već dobro poznat i Oscarom nagrađen redatelj i scenarist Christopher McQuarrie. Inače najpoznatiji po kultnom filmu Privedite osumnjičene (The Usual Suspects).
 
Tijekom posljednja dva desetljeća, Tom Cruise je producirao, odglumio glavne uloge i izvodio najsmrtonosnije akrobacije u serijalu koji je zasigurno zaslužio kultni status među fanovima. Ovaj je globalni fenomen zaradio više od 2,8 milijardi dolara širom svijeta, što ga čini jednim od najuspješnijih franšiza u povijesti filma. Prema Cruiseu, Nemoguća misija – Raspad sistema je vrhunac svih prethodnih filmova u seriji.

- Vidjet ćete likove koji se vraćaju iz prethodnih nastavka i zaključuju finalnu priču, kaže on. Knjiga Odiseja je na početku filma izabrana iz vrlo specifičnog razloga. Ono što su moj lik, Ethan Hunt, i njegov tim prošli, upravo odražava tu priču – kaže Tom Cruise,

Redatelj McQuarrie smatra da je jedan od razloga zbog kojih je franšiza toliko popularna - Cruiseova nezasitna želja da svaki film bude uzbudljiviji i intenzivniji od svog prethodnika.

On nikad ne miruje, kaže McQuarrie, koji je režirao i prethodnu Misiju iz  2015. godine. Ali što je najvažnije, nikad ne zaboravlja publiku. Tom je prije svega zabavljač. On u svojim filmovima gledatelje vodi na mjesta na kojima nikad nisu bili, pokazuje stvari koje nikad nisu vidjeli i dijeli to iskustvo s njima.

U svakom novom filmu, Cruise izvodi nezaboravne i nikad na filmu viđene spektakularne smrtonosne scene i vrtoglave akcije. Nemoguća misija je uvijek na granici nevjerojatnoga, a te granice uvijek na kraju i pomiče.

U Protokolu duh, bilo je to penjanje na najviši neboder na svijetu u Dubaiu. U Odmetnutima se Tom držao golim rukama za Airbus A400M koji je polijetao. Za Nemoguću misiju: Raspad sistema su Cruise i McQuarrie odlučili pojačati uzbuđenje osmišljavajući niz nezaboravnih akcija koje će sigurno ostaviti publiku bez daha.