U korist velikosrpske politike - Na udaru podivljalih medija uz Thompsona i HOS

U korist velikosrpske politike - Na udaru podivljalih medija uz Thompsona i HOS

Autor:  Kol 08, 2017

Nedugo nakon kuknjave i javnog plača srbijanskog šefa diplomacije i prvog potpredsjednika srbijanske Vlade Ivice Dačića koji sve hrvatsko naziva ustaškim, mediji u Hrvatskoj podivljali su kao nikada do sada.
Tako je Dačić zvani (Mali Slobo) pozvao Hrvatsku vladu da ne financira Thomsonov koncert, a medije i neke udruge u Hrvatskoj da mu pomognu u njegovoj boli jer "ustaša" Marko Perković Thompson u svojoj pjesmi "Bojna Čavoglave" uzvikuje "ustaški" pozdrav legitimne postrojbe iz Domovinskog rata HOS-a.

"Nas Srbe jako boli što ste vratili svoj teritorij jer one koji su pucali na vas, ubijali vas, palili vaša mjesta, silovali vaše sestre i majke, one koji su uselili u vaše domove vi ste protjerali u "VRO Oluja" 1995. godine., a neki su u okršajima s hrvatskom vojskom i poginuli, u svome jadu ispovijeda se Ivica Dačić".

Za sve to kako navodi nije kriva Srbija i njihova velikosrpska politika pod rukovodstvom njegovog šefa (Velikog Slobe), nisu krive četničke horde koje je Dačić slao u Hrvatsku, njemu su krive "Ustaše" iz Domovinskog rata, a sol na ranu mu stavlja "ustaša" Thompson.

Dačića nekako i razumijemo, Srpski političari su uvijek bili puni sebe, doduše uvijek su i gubili ratove da bi pred narodom za svoj neuspjeh okrivljivali drugu stranu, onu koju su napadali, dakle, tko gubi ima pravo da plače pa tako i srbijanski šef diplomacije Ivica Dačić, iako on sam ne razumije da smo mi u Hrvatskoj velikosrpsko pitanje kvalitetno i zauvijek riješili u kolovozu 1995. godine.

Veliki broj medija i političara u Hrvatskoj ponio se sluganski i udovoljio je srbijanskom šefu diplomacije,
pa je tako veliki povratnik u politiku Radimir Čačić izjavio kako obožava slušati Thompsona ali da njemu (Thompsonu) ipak nije mjestu u Kninu na taj veliki dan, Dan Oluje.
Ako Thompsonu koji je sudjelovao kao hrvatski branitelj u operaciji Oluja nije mjesto na proslavi toga dana nakon 22. godine, mi se pitamo tko to treba slaviti taj dan u Kninu? Čačić i njemu slični?
Ipak je narod rekao što misli o Čačiću i sličnima i s kim želi proslaviti taj veličanstveni dan, Dan pobjede.

Hrvatska televizija (HRT) kako bi u svojim najavama za proslavu Oluje u Kninu privukla što više posjetitelja u svom spotu uz najavu koncerta Prljavog Kazališta pušta kadrove Thompsonovih koncerata.
Tako su namjerno doveli u zabludu sve one koji su željeli slaviti Oluju u Kninu ili Slunju.

Hrvatska izvještajna novinska agencija (HINA) koja je na državnim jaslama i financira se od svih nas, našim novcem tj. novcem poreznih obveznika, koja je javni medij i jedina nacionalna novinska agencija u Hrvatskoj donosi vijest kako je Thompson dva puta optužen i KAŽNJEN zbog "USTAŠKOG" povika "Za dom spremni" u pjesmi "Bojna Čavoglave" te kako je na proslavi Oluje u Slunju bilo "samo" 15 000 ljudi.
Naravno da smo provjerili i dobili potvrdu da je Marko Perković Thompson prekršajno prijavljen ali da je postupak u tijeku i kako do sada nije kažnjavan. Isto tako, policija nam je potvrdila da je na Dan Oluje u Slunju bilo preko 60 000 ljudi.
Nevjerojatno ali istinito, agencija koja se financira iz hrvatskog proračuna svjesno laže kako bi umanjila proslavu kojoj je suorganizator Ministarstvo branitelja, tj. hrvatska vlada, svjesno krši zakon o braniteljima i ruga se Deklaraciji Domovinskog rata jer pozdrav "Za dom spremni" u znaku HOS-a je priznat onoga trena kada je Hrvatski sabor donio zakon o hrvatskim braniteljima (članak 2) gdje je jasno napisano da je HOS dragovoljačka postrojba iz Domovinskog rata.

Na Milorada Pupovca i njegovu priležnicu gđu. Lukić nećemo se niti osvrtati jer smo svake godine navikli na njihovo dosadno zavijanje i neprestano zvanje policije da kazne Thompsona.

Na kraju, evo i jedna vrijedna informacija, udruge HOS-a iz Domovinskog rata unajmili su tim odvjetnika i podižu tužbe protiv svih onih medija koji u svojim tekstovima "Za dom spremni" u njihovom znaku (HOS-a) nazivaju ustaškim.