Pulska Arena, dozvoljeno nastupati agresorima na Republiku Hrvatsku ali ne i hrvatskim glazbenicima

Pulska Arena, dozvoljeno nastupati agresorima na Republiku Hrvatsku ali ne i hrvatskim glazbenicima

Autor:  Srp 14, 2019

Pulska Arena, tamo gdje je dozvoljeno nastupati simpatizerima agresora na Republiku Hrvatsku ali ne i svim hrvatskim glazbenicima.

Svi dole navedeni u pulsku Arenu došli su u obliku svoga posla i dužnosti koje trenutno obnašaju.

Predsjednica: Ne bi trebala dolaziti na promocije u pulsku Arenu dok svim građanima RH čija je predsjednica ne bude omogućeno raditi svoj posao pa i nastupati u pulskoj Areni.

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske: Ne bi trebao dolaziti na promocije dok RH nije slobodna za sve građane kako bi radili svoj posao pa i nastupali u pulskoj Areni.

Ministar branitelja: Ne bi trebao dolaziti na promocije u pulsku Arenu, dok mu suborcima to isto nije dozvoljeno kako bi radili svoj posao pod istim uvjetima, bar je tako obećao u Savskoj 66 prije nego je postao Ministar.

Ministrica kulture: Ne bi trebala dolaziti na promocije u pulsku Arenu dok to ne bude dozvoljeno i svim izvođačima glazbenog spektra u RH.

General: Nije se trebao pojaviti na promociji filma bez obzira na to što je taj film o njemu, da se nije pojavio poslao bi snažnu poruku kako nije za diskreditiranje, a pogotovo nije da se diskreditiraju branitelji, njegovi bivši vojnici.

Svi oni zajedno ne bi smjeli sjediti u svečanom ozračju s gradonačelnikom Pule koji hrvatske branitelje naziva fašistima i dok taj isti gradonačelnik dozvoljava nastupe u pulskoj Areni osobama koji su podržavali agresore na Republiku Hrvatsku, a ne dozvoljava nastupe onim glazbenicima koji su bili i hrvatski branitelji.

Takvu ja Hrvatsku sanjam!